Forsiden Interiør Om meg Maaat NOKA Kontakt

NOKA

NY NOKABAR -Strawberry crispy jelly

Denne nye NOKAbaren var veldig anderledes!

Nokadietten.no

 

Den hadde på en måte 3lag..en med hvit sjokolade, en crisp og ett jordbærlag!
Den var god, men en ble utrooolig tørst av å spise den!
Bra om du trenger å drikke mer vann :p

Jeg kommer til å kjøpe ettpar av disse å ha innimellom..
men caramel noka baren er fortsatt min absolutte favoritt

 

Har du prøv NOKAdiettens lavkaloriprodukter??

Noka og joggetur

Nå har jeg fått en ny pakke fra NOKA med både shakes og caramellbarer !
Suuuperfornøyd :)

Siden jeg ikke har gått noe ned i det siste -selv om jeg har trent masse og spist noka og sunn mat, anbefalte legen min å spise en større frokost og heller mindre på ettermiddagen/kvelden.

SÅåå nå prøve jeg det :)

Shakes og knekkebrød til frokost, noka til lunsj, sunnere middag og noka til kvelds!
Jeg måå handle inn både skyr og frukt til mellommåltider :)

 

Jeg og bollegrisen av en hund var på joggetur i det kalde "vinterværet" 

Hunden hang etter hele tiden, så det blir nok flere joggeturer på oss begge fremover :)

Jogger du?

Nye NOKA cappuchinobar

Heihei

Har dere sett det har kommet nye barer fra NOKA?

 

Denne var god, men jeg er ikke SÅ fan av kaffesmak, men god en gang innimellom siden jeg bare spiser caramellbaren deres :)
214Kcal er veldig bra på en mettende lunsj /kvelds :)

 

Har du prøvd NOKAbarene?


Noka caramellbar

Jeg har nå spist Noka caramell (innimellom) i ca 2 år...og jeg er fortsatt ikke lei!

Det eeeer såå gooodt ♥

 

Om jeg går ned i vekt eller ei -er en annen sak..hehe :¨p

Fantastisk gode er de uansett :)

 

Har du prøvd denne?
Nokadietten, trening og salat

EN sunnere hverdag med mer energi:


Nokadiettens sjokolade/vanniljeshake drikker jeg til frokost hver morgen :)Til middag spiser jeg gjerne en salat -her med grillet kylling, blandet babyleaf salat, ananas, guakamole, og krutonger!

Can`t go wrong!
Jeg trener nå 3-4ganger i uken, både styrke, dans og kardio.

Er heldig som har en god treningspartner, så vi kommer oss på trening hver gang -sweet

Jeg har fått en del muskler ...men har ikke gått mer ned i vekt enn de 3kg....it sucks!
Etter trening tar jeg meg en shake, en skyr eller polarbrød/knekkebrød.

Jeg skeier ut både her og der...så jeg må lære meg å bli strengere med maten/snacksen!!

 

 

Hva er dine BESTE tips til å gå ned i vekt på en sunn måte?

 

Cath

Mat, trening og på bloggtoppen

Gooood morgooon :)

Idag har jeg seinvakt og sover sååå lenge jeg kaaan :o)
Nettopp hørt Opa Opa på nrkP3 -daA er det fredag -wiiii :)

Her er bilder fra gårsdagens mat

♦ Nokafrokost
♦ Ryvita knekkebrød lunsj
♦ Noka caramellbar til 2måltidet
♦ Skyr før trening

 

Og til middag ble det blandingsalat med f.eks ruccola, isberg, spinat, babyleaf osv, ananas, grillet kyllingfilet, fetaost, fettfri krutonger, avocado/magerkesam dressing !!!


Såååå godt, enkelt og ikke minst mettsomt :)

Igår var jeg også på trening -boxMix !
Skyggeboksing er virkelig slitsomt og ikke minst gøøøy :)

Tilbake til overskriften - idag ligger jeg på 3.plass på topplisten til blogg.no i Haugesund :) wiiii

 

Wiiii :) over 420lesere

 


 

I love it :)
Takk til alle dere lesere :)

Ønsker alle en suuuper fredaaag :)


- 3kg wiihoooo

Oh yes :)

Som jeg fortalte i sist innlegg har jeg nå gått ned 3kg og jeg er full gang med NOKAdietten !

Idag ble det nokashake til frokost, noka caramelbar til lunsj.

Te, vann og noka :)

Til middag ble det folielaks med paprika, yoghurt og krydder, ris, sitronagurk, og massemasse spinat med mager kesam :)

Savnet noe saus..men det hjalp veldig med masse sitron agurk :)Idag ble det treningsfri i og med at jeg er supergangsperr og sliten etter to dager med styrke!!
Så jeg lagde og spiste middag, sov tooo timer på sofaen og chill foran tv resten av kvelden!!

Hipp hipp :)

 

Hvor ofte trener du?
Er du flink med kostholdet?


15 råd før du starter din diett

Man kan rett og slett ikke få NOK tips og råd om hvordan en best mulig skal gå ned i vekt!!

Jeg har nå begynt min diett.. Nokadietten, og kom over denne geniale listen over gode råd !

 

 

Det er meget viktig at du vet mest mulig om slanking før du starter veien mot et nytt og lettere liv. Les derfor de 15 etterfølgende rådene nøye.


1. Drikk rikelig med ikke-kaloriholdig væske hver dag. Dette kan f.eks. være vann, kaffe, te, farris, lav- eller ikke-kaloriholdig saft. Du kan gjerne ta en liten skvett lettmelk til kaffen, og du kan ta suketter til enten din te eller kaffe.

Drikk minimum 1,5 liter i tillegg til melken i Milkshake-dietten hver dag, og helst 2-3 liter. Dette gjør at du «renser» kroppen din for avfallsstoffer. For lavt væskeinntak kan føre til slapphetsfølelse, hodepine mv. Det er mye væske i den maten vi vanligvis spiser i løpet av dagen, og når matinntaket reduseres, må man tilføre kroppen ekstra væske for å kompensere!

Husk også at ved høy varme og stor aktivitet trengs ekstra stort væskeinntak for å holde prestasjonsnivået oppe ? og hodepinen borte!! Om du lurer på om du faktisk drikker for mye, for det kan man faktisk gjøre, så kan du holde et øye med urinen din! Om den er så godt som fargeløs, bør du tenker over væskemengden du har inntatt siste døgnet,- og det samme bør du gjøre om den er svært gul/oker, for det kan gi deg et tips om å drikke mer!

 

2. Den første uken vil du normalt gå ned en del mere i vekt enn de neste ukene. Dette skyldes at kroppen din vil binde til seg mindre væske de første dagene etter at kuren er påbegynt. La ikke dette bli noen sovepute å få deg til og tro at du vil gå ned like raskt og enkelt de neste ukene. Væsketapet den første uken er svært forskjellig fra person til person. Normalt ligger dette på 1-3 kg, men kan også være så mye som 5 kg. Avhengig av hvor mye væske som frigjøres fra kroppen, vil en kunne gå ned alt fra 2-8 kg. den første uken.

Det er derfor først den andre uken av kuren du vil få et realistisk bilde av den fremtidige ukentlige vektnedgangen. Husk også at væsketapet den første uken delvis vil kunne komme som et tillegg til den vekten du har oppnådd når kuren er ferdig, eller hvis du får en kraftig sprekk.

En vektøkning etter at kuren er fullført kan imidlertid kompenseres ved fremdeles å benytte NOKA en tid som måltidserstatning.

 

3. Du bør veie deg èn gang pr uke. Gjør dette til samme tidspunkt på døgnet som du veide deg før kuren startet. Det beste tidspunktet er om morgenen rett etter toalettbesøket. Skriv ned resultatene hver uke. Veier du deg med klær på, så sørg for at mengden av klær er omtrent den samme hver gang du veier deg.

Ved å veie deg oftere enn èn gang pr uke kan du få et feil bilde av vektnedgangen. Vektforskjellen fra dag til dag kan nemlig delvis skyldes at væskeinntaket er forskjellig fra dag til dag eller at du den ene dagen nettopp hadde vært på toalettet mens det den andre dagen er lenge siden forrige toalettbesøk.

 

4. Prøv å gå sammen med èn eller flere andre på kuren. Det er alltid enklere å ha en kampfelle som kan bidra motivasjonsmessig. Dessuten kan dere dra nytte av hverandres erfaringer underveis.

 

5. Vær oppmerksom på følgende mulige/sannsynlige virkninger av kuren: Du vil, spesielt den første tiden ha behov for flere toalettbesøk enn vanlig. Dette er helt normalt, siden ditt væskeinntak er høyere enn tidligere. Du kan få noe treg mave. Dette avhjelper du ved å spise fibertabletter eller litt fiberrik mat, så som kli eller kalorifattige grønnsaker ol.

De aller fleste vil føle seg mer opplagt når de benytter NOKA, siden du da får et tilstrekkelig og balansert tilskudd av vitaminer, mineraler og alle andre nødvendige næringsstoffer hver eneste dag.

I tillegg vil alt føles mye lettere når vekten din begynner å gå ned. Utnytt dette overskuddet til å forsøke å mosjonere litt eller holde litt høyere aktivitet. Husk at regelmessig mosjon forsterker effekten av dietten. Planlegg gjerne med et mosjonsprogram når du starter på din kur.

Dersom du trener styrketrening regelmessig vil vektnedgangen kunne bli noe redusert. Dette skyldes at muskelmassen din blir større, og at egenvekten på muskler er høyere enn på fett. Du vil imidlertid fremdeles se at dine vitale mål reduseres raskt.

 

6. Om du sprekker en sjelden gang, så er det ingen krise. Gi derfor ikke opp om du skulle få en sprekk av og til. Skulle du sprekke èn eller flere ganger, så vil du rett etterpå kunne få en markant vektøkning. Dette skyldes at kroppen din straks tar til seg væske, tilsv. ca. 1-3 kg. Vektøkningen skyldes altså ikke fettøkning av betydning ved en enkelt sprekk. Mist derfor ikke motet! Det er derimot viktig at du er bevisst at gjentatte sprekker gjør at du kan mislykkes i kuren.

7. Har du en dårlig dag og absolutt må spise et eller annet, så unngå de feteste tingene, så som peanøtter, chips, sjokolade ol. Forsøk om mulig heller å ta noen grønnsaker eller frukt. Som snacks er det betydelig bedre med popcorn enn chips. Vær bevisst hva du spiser selv i «tunge stunder».

8. Får du absolutt lyst på en is, så forsøk heller en sorbè eller en kalorilett yoghurt-is i stedet for fløteis.
Ett NOKA måltid blir 4 deilige ispinner. Ha noen i fryseren og kos deg med disse dersom du får lyst på noe godt!

9. Fjern fristelsene fra huset, dersom du er svak for slike. Kjøp heller inn noen kalorilette «snacks», frukt og grønnsaker, så som knekkebrød, epler, gulrøtter ol.

10. Når du er ute eller på besøk kan det være vanskelig å si nei takk. Velg da helst det minst fettholdige som tilbys. Unngå sauser og dressinger når dette er mulig.

11. Når du inviterer gjester, så bestemmer du menyen. Sett sammen måltidet slik at du selv kan spise sammen med gjestene.


12. Bruk god tid når du spiser. Det tar ca. 20 minutter før hjernen registrerer at du er mett. Unngå dessuten å spise opp matrester.

 

13. Gi deg selv små belønninger underveis i kuren. Kjøp deg f.eks en fin ting eller et plagg for det du sparer på husholdningsbudsjettet ved å benytte NOKA. Husk dessuten at du ikke må gå i dagligvarebutikken når du er sulten. Planlegg dine innkjøp, slik at du kun handler sunne matvarer.

 

14. Vær oppmerksom på at du vil kunne ha noe sultfølelse de første dagene etter at du begynner på en kur. Dette gjelder også hvis du har hatt et opphold i kuren, og begynner på nytt.

 

15. La bilen stå dersom det er mulig. Bruk sykkel eller bena.

 


SKåååål for NOKA-dietten :)Print gjerne ut disse tipsene og heng de opp ett sted du oppholder deg mye, så blir du ofte minnet på gode råd :)

 

Lykke Til

Jeg går på NOKA DIETTEN

Oh yeah :)

Jeg har nå gått på Nokadietten ettpar uker nå, og har gått ned 3kg.

Jeg var syk sist uke med Noroviruset så det ble en dårlig uke for alt! 

Fra uke2 i januar begynte jeg å trene flere ganger i uken og dette har også en stor innvirkning på vekten!


Jeg drikker ikke bare shaker og spiser Noka-mat!

Jeg har begynt veldig rolig, med å bytte ut ettpar måltider om dagen med Noka produkter.Fra og med neste uke skal jeg spise 4nokamåltider om dagen pluss en lavKALORImiddag,
og jeg skal trene ca 4ganger i uken !!
Det er 4uker til vi reiser til Gran Canaria, så jeg har bra motivasjon til å gå ned ettpar kg :)
Pluss gode treningsvenner !!

 

RÅKLAR er jeg IHVERFALL :)

 

Sist jeg gikk på Nokadietten og trente gikk jeg ned 19kg..og nåå skal jeg ned ca 20kg til :)

Lykke til -Megselv :)

Har du prøvd ut NOKADIETTEN ?

Ned 2kg på en uke !


Jeg Skal i dåp i morgen og være fadder til søstera mi sin lille skatt Thea

Seee så nyydelig!!

Og til da hadde jeg planlagt å gå ned flere kilo....mn jeg fikk ikke motivasjonen igang før sist uke!!
Da ble det 3 nokamåltider til dagen, shakes eller caramellbar, og sunn middag :)

Å da jeg vegde meg idag var jeg 2kg mindre :). Hurraa :)

Nå er det baaare å fortsette de neste ukene og månedene, for jeg skal i 3 bryllup og til syden i september :)

Jeg kan ikke trene pga prolaps i ryggen og klarer såvidt å gå!!
Mn merker at jeg heldigvis er bedre idag enn sist lørdg!!
Så jeg ser lyst på fremtiden :)

Ønsker alle en fantastisk lørdag -lørdagen er jo den beste dagen i uka !!

Cath

Nye middagstiiips 4you

Nr1- Tomatsuppe, gjerne Mexicansk tomatsuppe
Nr2- Pitabrød med karbonadedeigNr3- ett pitabrød, to 85% rent storfekjøtt, cheddarost og mye salat
Nr.4- Kylling enchiladas, laget fra bunn med 10 tomater, en løk, kesam og karbonadedeig :)


Sunt og godt!

Jeg spiser dette i tillegg til shakes og barer fra NOKA :)

Good Middag :)

Middagstips x4 :)

Dette spiser jeg til middag når jeg går på NOKAdietten

Min nokadiettdag- Shake til frokost og lunsj, og en shake eller Caramelbar til kvelds!!

Nr1- crispy chicken i tortilla
Nr2- kylling, bacon, brokkoli, ris og bretagnesaus :)
Nr3- findus fiskegrateng med poteter og grønsaker
Nr4- karrikylling med salat, pasta og hvitløksbrød.

Godt, raskt og sunt :)

Sunn og sterk med protein

Jeg har fått prolaps i ryggen igjen og har tatt ett oppgjør med meg selv:
spis sunt, gå ned i vekt og kom i form!!

Prolaps ødelegger hele livskvaliteten min...og jeg som har vært så god i ryggen de siste månedene...og nåå er det vondt igjen -bare pga jeg ikke har trent i det siste!!

Nok er nok!!

Proteinpannekaker fra proteinfabrikken er suuuper goode :)

Jeg har også endeliiig kjøpt meg boken "sterk med protein" av Kristine Weber :)
Wiiiiii :)

Nokadietten (2-3ganger om dagen), sunn mat, clean food og trening er fokuset mitt NÅåå :)

High five

Ha en suuuper helg :)

Prøver igjen på ett sunnere liv

Denne sommeren venter en dåp -der jeg er fadder, 3bryllup...og 3f antastiske ferieuker med min kjære til Tyrkia,
og da sier det seg nesten selv at jeg bør begynne å jobbe med vektmålene mine igjen!!


Jeg vil jo se fantastisk ut :)

Jeg begynte idag!!

Knekkebrød med kalkunskinke til frokost,
Nokabar til lunsj,
en skyr med musli da jeg kom hjem fra jobb
og en 3eggs skinke og ost omelett til middag :)
I morgen bør jeg absolutt trene for det blir kakefest i barnehagen pga generalprøve til sommeravslutningen i bhg,
og fristelsene kommer til å bli store!!!
Daa må man trene for å kvitte seg med de ekstra kcal :)

 Idag etter jobb ble det sooolings på terrassen -Naaijs :)Skal ned minst 15kg til august :)

Sooool på en lørdag

Det er meldt soool idag men max 15grader..!!
Jeg vil ha sommeeeer!!

Har startet dagen med en Nokashake :)

Håper på skyfri himmel og vindstille så kan jeg gjerne sole meg som jeg gjorde sist lørdag :)

Nå skal jeg begynne på litt husarbeid så jeg kan sitte ute seinere om sommervarmen kommer ;)

Ønsker alle en suuuper lørdag :)

Cath

BARE IDAG: Halv pris på alle Noka barer

Oioiiiii, vil bare informere om at det nå er halv pris på alle nokabarer :)

På sunkost butikkene og på sunkost.no :)
Bedre tilbud får du ikke :)

Tilbudet varer bare til idag 18.mai :)
Min absolutte favoritt er caramel sjokoladen !!

Løp og kjøp

Trener du mye blir du DIGG

I går kom Caroline på besøk og vi var på trening :)

Hadde hele treningssalen for oss selv -trodde vi!!
Vi jublet, sang, danset, trente osv og plutselig kom det noen utav solarium rommet :p hahaha

Jajaa!
Det ble oppvarming på mølla, Caroline på crosstraineren!
Hun trente bein pluss litt andre ting, mens jeg trente nedtrekk, skuldre, nakke, triceps, knebøy med vekter, situps, pushups, og litt boksing :)

Såååå gøy, og såå mye energii vi får når vi trener sammen :)
Trente over en time og det merkes idag :)
Er også veldig gangsperr fra joggingen og yogaen på fredag!

Tar meg en liten tur på trening idag også, eller går meg en tur :)
I morgen blir det ZUMBAAa :)

Etter trening er det viktig med litt påfyll, dagens ble en NOKA shake :)

Ønsker alle en flott søndag :)

Cath

Im baaack :)

Idag var jeg tilbake på trening :)

Zuuuumbaaa vaaar så gøøøøy :)
-og de fleste dansene hadde jeg vært med påå før, såå det var ekstra motiverende :)

Jeg forbrannt også 300kcal på crosstraineren i tillegg til flere hundre kcal på zumbatimen :) braaa jobba :)

Sykt sulten etter trening og tenkte i ca 3min å kjøpe meg middag herMen klarte å holde fokus og kjørte hjem...


Noka muslii til frokost, to knekkebrød med leverpostei til lunsj, hjemmelagd kylling pizza til middag og en nokashake til kvelds :)Nå i kveld har jeg lagd gulrotkake til mine kollegaer på jobb, har min aller siste dag i barnehagen i morgen og gruer meg helt syykt!!
Det kommer til å bli forferdelig trist..og jeg kommer til å savne både barna og de voksne veldig mye :(


Skal ha sjørøverfest da, sååå det blir jo litt gøøøøy ogsåå :)

 NÅÅÅÅ er kaken klar i bilen, sjørøverutstyret klart og dagen i morgen er timet og tilrettelagt, nå måå bare jeg legge meg!!

-gruer meg til i morgen-

Natta

Endelig -5cm rundt magen :)

Jeg har nå hatt shoppingforbud i ca 2mnd og skulle ha det til jeg hadde gått ned 5cm rundt magen!!

Eeeendeliig har jeg klart målet :)

Var klar for shopping idag, men det var liiiite penger på kontoen....så jeg handlet heller sunn mat :)

Jeg fortsetter da mitt shoppingforbud (har ikke penger uansett hehe) til jeg har klart å gå ned 2cm til, altså 7cm :)

Dette skal jeg klare ved å fortsette med NOKA til frokost, lunsj og kvelds

-og sunn sunn middag :)

Dagens: 1,5 kyllingwiener i grovt brød med sukkerfri ketchup og sennep :)

Skal gjøre alt jeg kan for å klare målet mitt :)

Har du ett mål??

Vil DU vinne Noka smaksprøver?

Jeg vil bare tipse dere om super slankeren Ann-Kristin som har en super konkurranse på bloggen sin der du kan vinne NOkaprodukter :)


 Dette kan du vinne:

- 1 pose kremet kylling suppe

 

-1 pose med sjokolade/karamel musli

 

- 1 ose Cappuccino shake

 

- 1 caramel bar

 

ANBEFALES :)


http://annkristinsblogg.blogg.no/1366540192_konkuranse__d.html

Nå skal jeg drikke en Noka shake og starte dagen min :)
Ønsker alle en super mandag

Lat søndag, noka og tur!

Dagen startet kl.09 med en NOKA shake med blanding av sjokolade og vanilje med litt alpro soyamelk :)
Så såg jeg tv, ryddet, såg filmen 'a cinderella story', sorterte i en kasse med sminketing...(kom ingen vei med den, da jeg har fortsatt en stor kasse med sminketing!!
Så lagde jeg kyllingfajitas i fullkorntortilla til middag :) Glemte å ta bilde....kriiseee!!

Såå har ryddet enda litt til, sett to episoder 4stjerners middag :)

 

Til kvelds blir det en Noka caramellbar! Aldri en dag uten :)UUt på tuuur :)

Ønsker alle en finfiiin søndag :)

 

Joggetuuuur

Her jeg bor er det mange steder å gå tur, og fra huset og opp mot fjellet jeg var på i påsken er det mange bra turstier :)
Min nye runde tar ca en halvtime og har både oppover og nedoverbakke :)

Idag ble det jogging sammen med Ella :)

Sååååå fornøøøyd :)

Noka dietten, tur og middag :)

Dagens frokost er Nokashake vanilje/sjokolade og ett glass gul Fun saft :)

Les mer om NOKA her

Fun saft er sååå godt, og de finnes i så mange varianter!
Mine favoritter er appelsin, granateple, wildberrys og fruktfest :)

Nå skal jeg ta med Ella grisen ut på tur i skogen :) wiiiii
Sooool og blåå himmel idag også :)

Etterpå blir det en Noka caramellbar til lunsj :)

Middagen idag blir hamburger i pitabrød :)

Haaaa en fiiiin dag alle sammen :)

Nooka noookaa

Jeg går fortsatt på nokadietten og har nå gått ned 3cm rundt magen :)

Har fortsatt ikke handlet klær i og med at jeg har forbud mot shopping frem til jeg har gått ned 5cm :)

Nokashake cappuccino er kjempegood :) og med ett glass Fun saft er måltidet komplett :)

Dagens frokost :)

Til lunsj blir det caramellbar og druer :)

Nå skal jeg en tur til fysioterapauten :)
Ha en super mandag :)

Vinneren av NOKA kremet tomatsuppe give awayen ER

Tusen takk til alle som deltok i give awayen min :)

Den heldige vinneren bidrog med ett fantastisk dikt, og jeg kunne ikke annet enn å velge henne som vinneren av give awayen :)


Digger og deler siden med glede,

slik at alle mine venner kan se det:)))

Skulle ønske jeg fikk denne ære,

slik at jeg kan juble med hendene i været:)

En nydelig tomatsuppe hadde vært godt,

for med DET i magen kunne jeg blitt HOT!

Kanskje med dette jeg får ting på stell,

om jeg i konkurransen har litt hell <3


Graaaatulerer så mye Merete Svartis Ludviksen, du kan vente deg en fiiinfiin pakke i posten iløpet av noen dager :)

Takk igjen til alle som var med, følg med på ny give away her på bloggen :)

Er du interessert i å prøve NOKA kan du like nokadietten sin side på facebook og få gratis smaksprøver, lese om meg på nokadietten HER eller lese mer og kjøpe selv på www.nokadietten.no :)

Klem fra meg

 

Noka kremet tomatsuppe -give away IDAG !

I kveld kårer jeg vinneren av NOKA kremet tomatsuppe :)

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar med emailen din på innlegget mitt HER, og du er med i trekningen :)Pakken inneholdet 12 måltider :)Lykke til :)

Vinneren av jordbærshake Give Awayen er

Tusen takk for fantastisk respons på Give Awayen min og det ble hele 100kommentarer på innlegget, wiiiiiii :)

Nå har jeg trukket ut vinneren der en venn skulle skrive ned ett tall mellom en og 100 og det ble nr 8 !!

Den HELDIGE ble Lilly Karine -sender deg mail :)

Gratulerer sååå mye :)


SIDEN jeg fikk sååå mange kommentarer på innlegget slår jeg til med
ENDA EN NY GIVE AWAY,
med en enda flottere premieNOKA tomatsuppe, 12 måltider :)

Se INNLEGGET HER og bli med du også :)


LYKKE TIL :)

NOKA tomatsuppe Give Away

Ny Give Away på gang, denne gang Noka creamy tomato soup :)

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn mailadressen din i kommentarfeltet :)

Del gjerne konkurransen på bloggen din eller facebook !!


Boksen inneholder 12 måltider :)Trekningen er på tirsdag kveld !
Lykke til

Treeeening :)

Trener du mye blir du digg!!

Nokashake før trening er alltid braaa!!

Motivasjon fra solen og treningsforum med Kristine Weber :) wiii

Streng treningskompis er også viktiiig!

Vil man bli stor å sterk må man trene :)


Med verdens beste følelse etterpå :)

Ha en fantastisk god helg allesammen :)

Cath

Jobbings før bikinisesongen

Hvert år stresser jeg over hvorfor jeg ikke bare begynte litt før!!!

Nååååå begynner jeg igjen, og denne gangen skal det gå!!

Jeg har nok av god og sunn mat i både kjøleskapet, i skuffer og skap, bra kosttilskudd og fantastiske Noka produkter!
Jeg er medlem på hele to treningssenter og har all tid i verden til å trene!

Jeg har nå satt meg ned for å lage en fantastisk god plan som må følges til punkt og prikke!!

Jeg er KLAR sååå BRING it!!

En liten del av proteinnpulveret og kosttilskuddet!


NokaShake blandingen min -snaaaart tom!!


Hyller på kjøkken som passer perfekt til Nokaproduktene mine :)


Sunn maaaat :)


Skyr er så fantastisk godt, og sååå mange nye fantastisk gode smaker :)


Brokkolii -NAM :)

Nå skal jeg bare lage min fantastiske mat og treningsplan og ikke minst BEGYNNE med dagens workout :)

Jeg har også bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe ett eneste klesplagg før jeg har gått ned 5cm rundt magen!!
Jæiks!

Er du med?

NYHET - Nokashake Caramel og Cappuccino

Jippiii endelig nye SHAKE smaker fra Nokadietten :)

Jeg pleier å blande 50/50 med sjokolade og vaniljeshake for den perfekte smaken, og noen ganger med en skvett kaffe!

NÅÅÅ har de kommet med to HELT nye smaker, Cappuccino og Caramel :)
Gleder meg som ett lite barn til å smake !!


199kr for 15 måltider :)


De kan kjøpes HER
Min andre favoritt fra NOKA er Caramel baren :)
Det er den det går mest av her hjemme ♥
Har du prøvd NOKA ??Nokaproduktene er sponset -heldige meg :)Nokashake og slankekrigen


Idag voknet jeg av solen som skinnte gjennom vinduet, ohhh its gonna be a goood daaay :)Frokosten ble en NOKA sjokolade/vanilje shake imens jeg såg opptaket av Slankekrigen på tv :)
Det faaantastisk flotte været vi har her idaag :)
Dagens gjøremål er å støvsuge, rydde og vaske dette rommet klart til innflytting :)Hva skal du idag?

Crosstraining og Corebar

Idag har jeg vært hos fysioterapauten og behandlet ryggen min :)
Oog endeliiig fått litt nye øvelser :)


-snapchat-

Sååå har jeg vært hjemme og ryddet, lagd middag og så var det tid for trening med selveste Olaug Kristiiiin :)Fra Carros Instagram sist onsdag :p

Idag ble det 30min på crosstraineren og så 60min Corebartime!
Omg såååå slitsomt, men jeg blir like overrasket hver gang timen endelig er over og jeg fortsatt har masse energii igjen :)

Wiii

Nåå skal rydde litt, spise en NOKA bar og såå er det natta :)

Hvordan har din dag vært?

Hurraaaa -1,7kg på en uke :)

Jeg er NÅÅÅ igang med min 100dagers utfordring, der jeg skal forandre livet mitt til det bedre med trening, sunn mat, og begrensninger på godteri osv!!  
Jeg skal ikke sulte meg, bare spise ris eller bli GAL, men være bevisst på mine valg og bestemme over mitt eget liv :)

Dette skal jeg klare sammen med dere bloggvenner -og andre venner som er med på denne utfordringen :)
+litt hjelp med NOKA produkterSåååååååååå til overskriften....JEG HAR GÅTT NED 1,7kg denne uken -wiiii :)

Jeg har bestemt meg for veiedag hver mandag, såå jeg må virkelig være streng også i helgeneee :p


Dagens lunsj før trening ble to ristede lavkarbobrødskiver med speilegg og stekt kakunpålegg(røkt) -smakte som bacon når jeg stekte det i litt Fry light (1cal pr spray).
Og ett knekkebrød med en annen type kalkunskinke :)


Det ble hele 45min på crosstraineren sammen med Olaug Kristin! Jeg hadde nok gitt opp etter 15min...men Olaug Kristin heiet meg i mål etter de 45,24minuttene :p


Etterpå ventet en time ZUMBAAAA sammen med Caroline :)
Maaaaan så tungt det er!! Lenge siden sist og det føltes som om alle dansene var nye :p hehe
Får prøve igjen på torsdag :p

Middag med en gang jeg kom hjem igjen -viktig med påfyll!


Fullkornsris, brokkoli, sopp, kesam og KYLLING :)


Nåååå er det litt avslapping med Piorot på tv, så er det dysjing og soving!
Jobb igjen i morgen :)Cath

Frisørbesøk, trening og koooos :)

I går startet jeg dagen med en Nokashake før jeg kjørte til fysioterapauten for litt ryggbehndling.
Etterpå hentet jeg Caroline og vi kjørte til favorittfrisøren vår Beate :)Striiiping både lyst og mørkt :DSåå var vi litt på shopping før vi stakk på trening :)

Idag ble det litt diverse styrkeøkter :)Etterpå gikk vi hjem og slappet av og såg på tv :)
Kooslii :)-sofastilen-Ønsker alle en fantastisk flott lørdagskveld :)

Fantastisk god middag

Idag serverte jeg og Marlin i dåpen til lille Vilde :)
Det var laaaaangt utenfor min komfortsone, men det gikk heldigvis bra :) Fikk fantastisk god sursteikmiddag og iskake til desert :)
Nammiss


Surstek med grønnsaker og supergod saus :)

Nå i kveld har jeg trent ca en time styrke! Nedtrekk, roing med manual og mabual over hode!! +litt på crosstraineren :)

Nåååå skal jeg spise en NOKA caramellbar og se på tv :)
Ha en fiiin kveld videre :)Cath

 

Jeg er iiiigaaaang :)

Jippiii :)
Planen min er satt og jeg må værsegod baaare følge den :)Klar for trening med tooo par nye NIKE sko :)
Middagen ble kylling og ovnsbakt potet og gulrot.Treningen idag ble 1time Corebar og jeg er allerede støl !!!
Supergode pluss knekkebrød med egg smakte fantastisk godt etter trening.

Ellers har jeg spist NOKA caramellbar idag :)

Jeg har også fått en treningssykkel i hus, så nå kan jeg sykle så mye jeg vil :)

* Trening - check
*Godtefri - check
*Sunn mat - check

Good job well done :)

Håper alle har hatt en SUUPER onsdag

100dager med trening, sunn mat og godtefri :)

100 dager med trening, sunn mat og godtefri!!
100days challenge!!

ER DU MED??
Jeg velger å starte 2013 med blanke ark og fargestifter :p

Jeg lagde meg derfor en 100days challenge!

 

*Jeg skriver opp hver gang jeg har trent,
*Jeg tegner ett orange hjerte hver dag jeg har vært godtefri
*Jeg tegner ett lilla hjerte for hver dag jeg har spist sunn mat!

Jeg har ikke satt meg ett endelig vektmål, men håper så absolutt på å gå ned 10kg iløpet av 14uker og 2dager!!

Enormt stort mål -men jeg skal spis
e NOKA, sunne middager, godtefri og sist men ikke minst TRENE !

Dette er mitt nyttårsforsett som jeg rett og slett skal TVINGE meg igjennom!


Litt over en meter lang utfordring!
ER DU MED??

Du kommer IKKE til å angre men heller takke meg 10.april !!

På Egon med jentene

Idaaag var jeg på Egon sammen med jentene :)
Sååå koseliiiig :)


Meg på vei til Egon :p


Jeanette og Tone


Og selveste Olaug Kristin :)


Fantastisk god Fajitas!

Er stortsett mett hele tiden hele dagen, så det skal virkelig bli godt å gå over på NOKA dietten igjen!
Har spist nokaprodukter hver dag, men da gjerne bare ett produkt om dagen!!
2.januar er det NOKA the right way igjen :)

Nåå skal jeg en liten tur ut på byn :)
Ha en fantastisk lørdag alle sammen :)


Strax klar for fest :)

Ut på tur aldri sur

Å komme seg ut døren for å gå tur er såååå slitsomt...og unskyldningene står rett og slett i kø...!!

Men NÅR man endelig har kommet seg ut er det så fantastisk lett å bare gå og gå i deilig frisk luft :)

Hurraaa, helt bar vei :)
Hadde ikke gjort noe om det var hvit snø øver alt (utenom på veien..), det er jo juul :)


Får ikke mye julestemning av dette bildet her, meeeen jul blir det uansett -om bare en uke :)


Pannebånd fra Craft og jakke fra brandsdal of Norway :)

 Nå skal jeg spise en NOKA caramellbar og drikke en liiiiter vann, og slappe av foran tv`N ;)

Haaa en flott mandag videre :)

What's Up?

Random bilder med tekst ;)

2. Søndag i advent med pitabrød og julebrus :)

Treeening :)

Laks med poteter, isbergsalat oooog sandefjord smør :) supergodt :)

Snøøøø!!!

Tatt soool !!
Livsnødvendig faktisk!!!

Pitapizza med tacokjøttdeiiiig :)

Snøøø !!

Nå ligger jeg på sofaen og slapper av med en NOKA caramellbar!!
Skal fylle ovnen med ved og sove litt!! Påå tide!!

Hva har du gjort i det siste??

Nattii

Ligger på sofaen og slanker meg og sparer til langt hår!

Om jeg fortsetter med dette de neste ukene rekner jeg med å være slank og ha fantastisk langt og flott hår til jul!!

I mellomtiden prøver jeg å få tiden til å gå med å se dårlig daytime tv og følge med konstant på facebook om det er noe spennende som har skjedd!!
Oi for en tragisk men utrolig avslappende dag!


I kveld skal jeg ta en pause fra slankingen og gå på Egon med Olaug Kristin og Jeanette :) Deet blir gøy!

Før den tid må jeg trene, dysje, vaske klær, pakke inn 3 julegaver, stelle meg, rydde klær inn i skapene på soverommet ooooog rydde i endel papirer!!
Det hørtes utroooolig slitsomt ut !!!

I går var Caroline aka- gamlemooor, på besøk :)

Vi lagde sunn microkake og hadde tofu jordbæris til :)


Proteinsjokoladekaken laget jeg av 1 scoop mocca-protein (30 g), 1 scoop kokosmel (eller annen type mel, jeg brukte hvetemel), 1 egg,  1 ss kakaopulver, 6 dråper stevia og nok væske til en deig konsistens. Jeg brukte 1 dl melk.
Bland alt godt sammen i en bolle, ha over plastikkfolie og kjør den i mikroen i 3 minutter.
Server.


Nååå startet slankekrigen på tv, sååå jeg skal bare slanke meg littegranne til!
Drikke vann og spise NOKA caramellbar om ca en time!!

-Og såå er jeg nok klar for dagens gjøremål :pHaaa en fiiin tirsdag!

Ett nytt og bedre liv starter med en god matplan :)

Nååå når jeg er blitt 26år (les; tjueseksy) har jeg bestemt meg for at NÅÅ skal det gjelde som det aldri før har gjalla, og kjører på med NOKAprodukter og ett vanlig måltid om dagen!!

Og trening HVER dag -litt er bedre enn ingenting,
så jeg sier meg fornøyd med 30situps og ettpar sett med armhevinger og dips !
Ett sted må man da begynne!!


Matplanen min denne uken (har fulgt 3/4 idag), blir nokabar til kvelds :)
Dagens frokost: omelett med vårløk, kyllingskinke og litt ost :)
Dagens middag


Jeg er klar....Bring it :)

Motivasjonsdritt!!

Jeg sliter virkelig med motivasjoooneen!! Skal svømme en time i morgen,
men kommer meg ikke på annen trening enn hos fysioterapauten og ettpar gårturer i uken..

-og kroppen blir deretter!
AAlt som engang hadde antydning til forbedring er nå saggy!!!

Og jeg blir gaaaaaaaal av deeet!

Det er bare å komme igang igjen....meeen oooi for ett tiltaaaaaaak!!!

To do CATHY:

....spis frukt..

Gååå tur i skogen!!
Du har jo fiiine treningssko...
Spiiis NOKA maten din !!
Tenk over hva du spiser og KOM DEG PÅ TRENING !!

Cath!!

Nokadietten - Gått ned 1kg denne uken :)

Its ON !
I forrige NOKA innlegg var jeg tøff og satte meg ett mål på å gå ned 5kg til 17.desember!!
Jeg har spist NOKA, vært på svømming og gått tur,
men har ikke vært streng i det hele tatt med resten,


-så jeg hadde egentlig ikke tenkt å gå på vekten idag!Men HEEyYYy jeg hadde gått ned en hel KG! Egentlig 1,1 kg siden sist uke!
SÅÅÅ nå skal jeg fortsette nedgangen frem til 17.desember!

Må bare spise sunnere i tillegg til NOKA`n og Trene meeer!!


Idag blir det gåtur med hunden, kansje til og med TO stk!!
I morgen eller torsdag blir det svømming! Skulle absolutt hatt meg en tur på treningssenteret også!
Zumbaen sist uke var ikke så god for ryggen min som jeg trodde,
så jeg får vente litt før jeg går der igjen!

Men jeg har så mange andre treningsmuligheter så jeg må bare komme meg avgårde!


WORD !
Ønsker dere alle en super tirsdag :)
Cath

Ny uke, nytt mål -jeg er igang :)

Jeg har satt meg ett nytt mål !!
Ned 5 kg til 17.desember, altså 8 uker!

Jeg har allerede kommet igang :) woohoo !!!
Jeg spiser NOKA,
trener og ikke minst har jeg kuttet ut all dritmaten -godis, take away, chips osv!!
Nå skal jeg være godtefri frem til 1. November.
Og så tar jeg det videre derifra :)

Jeg har byttet ut godteri med Noka :)

Sunn middag: mozarellakylling, ovnstekt potet og paprika ooog god salat :)
Nam nam nam

Motiverer megselv med slankekrigen!!
Tenk å være med der daaa!! Oioioi

Idag har jeg trent ZUMBAAa :)
Lenge siden sist og det merkes!! Mange nye vanskelige danser!!
Onsdag skal jeg svømme og Zumba på torsdag :)

Spiiiiiis NOKA :)

Ha en fin mandagskveld videre folkeeens :)
Cathy

Å ta det sunne valget er vanskelig

Men når en kan bytte ut noe av det med noooka så hjelper det veeeldig :) 

I ♥ NOKA caramellbar :)

Det er ikke så lett å velge frukt foran godteri og chips,
men når det sunne allerede står spiseklart på bordet er IKKE valget vanskelig!!

I går var eg og Steven i svømmehallen :) 40min aktiv svømming :)
Var skikkelig gøy og god trening!

Tror jeg må svømme en gang i uken frem til jul !

Idag skal vi på treningssenteret å trene litt på møllen og crosstraineren!
Jeg må ta d litt rolig pga ryggen men fysisoterpauten anbefalte meg å trene litt!

På mandag blir det ZUMBAAa igjen :)
Noen som blir med??

Jeg vil også ønske deg en fantastisk flott lørdag :)
Cath

Vont i ryggen OG NOKA

Nååå er jeg såå leeeiii!!
Har vært sykemeldt med ryggen nå i 5uker!!  Det blir bedre HELDIGVIS men allikevel veldig vont!
Fysioterapauten min anbefaler meg å vente litt til før jeg går tilbake på jobb, og jeg er enig!

Jeg går til fysioterapauten to ganger i uken nå og det er veldig effektivt!
-idag sa han at en nesten skulle trodd at jeg var balettdanser for jeg var så myk i bena -hahah!
Vi lo oss nesten ihel begge to!! haha!  Men absolutt bra med fremgang!

Nå har jeg, Steven (han har ferie) og Ella vært ute i høstværet å gått tur! Bra for ryggen men også utrolig slitsomt om vi går for lenge!
Idag gikk vi ca en halv time!

Jeg spiser NOKA ca 2ganger om dagen for tiden!!
Det er veldig vanskelig å holde rutinene når dagene er så tomme som nå!!


Jeg ligger bare strekk ut på sofaen hele dagen og tygger smertestillende..og da er det faktisk ikke så spennende med ett nokamåltid som varer 2min!! Så jeg har lagt påååå meg nesten 2kg av å ligge her!

Men nååå har fysioterapauten min gitt meg lov til å gå tur, og gå mye tur!!
SÅÅÅ da håper jeg at jeg kan få litt mer rutine igjen!

Jeg har også tenkt meg i bassenget å svømme litt og kansje prøve litt aparater på treningssenteret!!
Jeg nekter å forfalle helt bare pga prolaps i ryggen!!Har dere sett Livsstilsguiden på Canal 9 ??
Der har de ett eget innslag der vi følger 4stk som går på NOKAdietten!
Det begynte på mandag -jeg har ikke sett det, men skal absolutt se det idag kl.17.30 !!


Nååå er det snart lunsh her i huset, så er det ut å gå litt igjen :)
Ønsker dere alle en fin onsdag :)


Cath

Hva har DU i ditt kjøleskap?Ser kjøleskapet ditt sånnher ut?


 
Av og til er det tomt...men der er mye i fryseren!!

Og det blir med en gang supervanskelig å finne på noe godt...
for der er f.eks kylling, men ingenting å ha til den..

Daa er det lett å kjøpe noe ferdiiigmat..
 


MEN med ett velfyllt kjøleskap som bugner av sunnhet og gode middagsideer,
er det jammen lett å være sunn!! 

  

Jeg kan IKKE skryte på meg at det alltid ser slik ut...
men de dagene kjøleskapet er fullt er det MYE lettere å være sunn og holde seg etter "planen".


Jeg har også ett eget NOKA lager for de dagene det tar laaang tid å lage mat, eller kjøleskapet er tomt!! 

     

NOKA dietten kan du få tak i på nokadietten.no og caredirect.no


Vil du gå GRATIS ned i vekt ?

«VIL DU GRATIS NED I VEKT?

Vi søker personer som vil ned i vekt.

De vil også få delta på Tv i det nye programmet "Livsstilguiden" på Canal 9, som starter sendingene 1. okt.

Vi er ute etter deg som ønsker å gå ned mellom 7-25 kg.
Deltakerne vil bli fulgt opp i hele perioden de går ned i vekt og en tid etterpå.

Meld deg på snarest ved å sende mail til: ida@noka.info.
Oppgi navn, adresse, alder, høyde og vekt.»Hilsen meeeg som nyter denne utsikten :)

NOKA dietten

Jeg har gått på NOKA dietten i over ett år, og har gått ned 19kg :)

FØR:


NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
-Meg til høyre :)


Det ser ikke ut som at jeg kommer til å gå ned den siste kiloen noen gang...men vekten er ihvertfall stabil :p
Jeg reiser til Tyrkia på fredag (om ryggen kommer seg...),

-og når jeg kommer tilbake skal jeg gå ned ytterligere 11kg :)
Det kommer til å bli hardt..MEN jeg skal absolutt klare det :)

Jeg gjør ikke dette alene, for sammen med meg har jeg NOKAdietten :)
Jeg er så heldig å bli sponset av NOKA, pluss jeg og min mann handler endel på caredirect utenom :)
Vi prøver å spise så sunt som mulig utenom NOKA måltidene, og det går somregel bra!

Jeg trener også, og syns det er veldig gøy når jeg er "inni det"!
Heldigvis har jeg mange veninner som draaaar meg med!
Det er viktig! 

 

Hva gjør du for å holde motivasjonen oppe??

Cath 

Noooka til lunsj

Min daglige rutine i ukedagene er NOKA shake til frokost og caramellbar til lunsj!
Hver daaag!! Og litt noka her og litt der ellers om dagen :)

Denne og neste uke skal jeg være superstreng og holde meg til minst 3nokamåltider om dagen og ett vanlig måltid :) jeg reiser jo til tyrkiaaa om 11 daaageer :)

NOKA produkter kan du kjøpe på helsekosten og HER 

NOKA NOKA

Full fart på jobb, tok soool på brun og blid, og trente litt!! 

 Matdagen:

Frokost: NOKA sjokoladeshake

Lunsj: to pizzaskiver

Mellommåtlid: NOKA caramellbar

Mat før trening: NOKA caramellbar

Middag: Spagetti og karbonadedeig med ketchup
 

Føler ikke for å gjøre noooe som helst...men har MYE å gjøre!!!

GLEDER meg noe helt SYKT til 14.september, for da reiser jeg og mine GODE venner til Kemer i Tyrkia  ♥
Det er nååå 24 dager igjen til vi reiser...litt over 3uker....og jeg BØR gå ned 3kg til den tid- Og jeg BØR snart ta meg sammen... 

Kemer gjengen hadde fest på lørdag _litt bilder
Fikk roser levert på døren av Steven som var i Ålesund :p 

 

Det er lett å si det..

-men oi så mye vanskeligere det er å faktisk få det gjort!

Den siste kg er fortsatt ikke borte...og jeg har fortsatt ikke klart mitt (ekstremt mye omtalte) -20kg mål! KOMM AN CATH...skjerpings!
 

Hvit pizza til middag idag og pastagrateng på jobb gjør ikke livet noe lettere heller...!!
 

Jeg ER så GLAD for at jeg spiser NOKA produkter!!! Hva skulle jeg ellers spist?
Når en er SUPER sulten på ALT i verden er det enklere å ta f.eks Caramell sjokolade Bar fra NOKA enn å begynne å lage seg noen sunne knekkebrød eller salat!!

Jeg MÅ bli mer strukturert på maten igjen...hardkjør frem til lørdag- og det starter NUH ! 

Slik SKAL uken min se ut:

Frokost-  NOKA shake

Lunsj-  NOKA caramellbar

Mellommåltid (før trening)-   NOKA caramellbar 

Middag-  Kyllingsalat eller annet under 400kcal !

Kvelds- NOKA suppe/müsli/caramellbar/shake eller med 250kcal !

  Mesteparten av mine NOKA produkter er sponset av NOKAdietten,
resten kjøper jeg på Caredirect

 Har du prøvd NOKA produktene?

ANBEFALES!

Cath 

KLAR for uke 32

Har hatt en fin uke og en super helg :)
Vi spiste McDonalds mat idaaag (-igjen), og selv om det er 4timer siden er jeg fortsatt STAPPMETT!!
Steven har lastet ned DEXTER, så nå prøver jeg å "bli interessert" i den!
Ganske ekkel serie syns jeeeg..men må vel se noen episoder før jeg kan dømme DEXTER for godt :p

MIN plan for UKENTror og håper at jeg klarer å følge min egne timeplan denne uken :)


Myyye good mat denne uken, men laget med sunne gode råvarer :)
Utenom middagen blir det full fres med NOKA mat !!
Noka shake til frokost, Caramellbar til lunjs og gjerne til mellommåltid/før trening/kvelds :)
I love NOKA!Ha en fiiinfiin UKE folkens -uke 32 :)

Noka Cath :p

Hurraaaaaaaa -jeg har gått ned 19kg :)

Daa har jeg nådd -19kg (igjen!!) og jeg skal ALDRI tilbaakee!!

Trente Body Pump på mandag og MRL i går!
Planen er Body Pump i morgen ogsåååå,men skal på TABATA på søndag så det kan bli litt overkill nå i helgen!!  Får se hvordan formen er i morgen :) 

Matdagene har vært NOKA til frokost og lunsj, sunn kyllingmiddag og proteinpannekaker eller NOKA til kvelds :)  Har også vært litt ekstraaa innimellom..men er bra fornøyd med å ha gått ned 400g denne uken :)


Extra tunge situps sammen med en 10kg gris :p


I kveld skal vi ta med Thai Maaat og besøke Søteste Karen og Thomas (og Mathias, men han sover nok når vi kommer!).  Det blir kooooseliiiig :)

På vei diit skal jeg hente min SPLITTER NYE mobiiiltelefooon -i PHONE 4s :)
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Haaaaaaaaa en fantastisk fredagskveld ♥


Cath

NÅ går jeg ALL IN for trening og å nå -20målet :)

Jeg har nåååå gått ned 18,6kg, og deeet er på tide å nå mitt første hovedmåååål -20kg!
Nåå har jeg gått til innkjøp av litt motivasjonshjelpemiddler fra X-life

 
Aaaaner ikke om de funker eller ikke, men er jo litt spennende åååå prøve :)
Du kan lese mer om det på X-Life

Jeg kjøpte også mandelmel, sukrin +
 
 stevia smakstilsetning, proteinpannekakerøre
 
lavkarbobrød og en sykt god treningsbukse -anti shake fra Röhnisch!
Röhnisch Ellen "Anti-shake" Tights 

Dette kan du finne HER 

Det ble egentlig ganske dyrt, men DAAA har jeg ihvertfall det jeg trenger for å komme igang :)
 


Jeg skal selvfølgelig fortsette med NOKA dietten, men kjører på med 5måltider om dagen istedet for 4 de dagene jeg trener! 

Var på trening idag -Body Pump-
og la på ekstra vekt på forskjellige øvelser, så nå er jeg helt skjelven i hele kroppen!

 
Min matdag (så langt, og planen fremover)

 Frokost: NOKA sjokoladeshake med en shot steeerk kaffe !
 

Mat rett etter trening: Skyr müsli

Lunsj: Grov skive med egg 

Middag: Ovnsbakt kylling med gulerøtter, squash, paprika, løk og tomat

Kvelds/Nattmat:  Alkohol og muligens mat på byn/ Noka Caramellbar


Ble ikke en skikkelig NOKA dag idag, men kjører på med vanlig NOKAmat i morgen!!

 

Foornøyd med dagen idag :)

Jeg ønsker DEG en faaantastisk lørdag
♥ 


CATH

woohoo, NED en kg denne uken :)

Jippii

Jeg gikk opp ca 3kg de 4ukene jeg var på ferie i Tyrkia...og maaan det har vært sliiitsomt å få de av igjen..men NÅÅ endeliig er de borte og Jeg har totalt gått ned 18kg :D wiii

Mitt neste mål er å gå ned 4kg til før jeg reiser til Tyrkia igjen i september, og det SKAL jeg klare! Jeg måå det, fordi jeg har veddet med Steven, haha :)

Steven er fortsatt i Tyrkia og koooser seg!
Er veldig misunnelig, men jeg er heldig som skal to uker dit i september :D 

Jeg merker godt at jeg er flinkere med NOKA dietten nå når Steven er borte -det er ikke SÅ gøy å lage good mat til bare EN person..!
Sååå takk igjen til fantastiske NOKA som funker hver gang jeg går inn for det :) 

                             
Har rett og slett  IKKE trent denne uken, men deeet skal jeg gjøre noe med, allerede i morgen!! BODY PUMP kl.11.00  Absolutt på tide med litt trening !!

Neste uke skal jeg få trent mandag, onsdag, torsdag og lørdag !!
Motivasjoooon mottas med takk ca. en time før trening ;)

                             

Woohooo, viktig å giiiire seg selv opp før trening :p

I kveld har jeg bare vært hjemme, spist taco og sett på tv :) NAIJS
Haaaaa en fiinfiin freeedagskveld ♥

Cath 

LØRDAGSTRENING

Hei håååååååååå

Våknet 08.14 av ett klissvått kyss med den værste ånden og ettpar slag i trynet av en hårette labb!! Vi har besøk av familiehunden Maija :p hehe. Hun ville ha oppmerksomhet og en tissetur!! GJESP..deet var fryyktelig tiidelig for meg på en lørdag morgen :p Ella, hunden min pleier aldri stå opp før ca 11tiden på lørdager, så etter den tidlige tisseturen la hun seg strekk ut på stuegulvet og SNORK sooov :p hehe

Nå har vi stått opp og fått på treningsklær!! Kjører på trening om en halvtime, klar for BODY PUMP!!!

 
NOKA sjokolade/vanilje shake med en dritsterk kaffeShott i :p

Gleder meg iheeel til en halvtime sooool på Brun og Blid etterpåå :)

Senere i dag skal vi i bursdagselskap til søstera mi MARI
-HIPP hipp hurraaa for deg som har bursdag i MORGEN !!

 

og så i bursdagsfest til disse Islandske hærlighetene HER 
Dette blir en BRAAAAAAAAAA dag !!
-etter jeg er ferdig på trening..hehe:p

Ha en SUUUPERRR LØRDAG FOLKENZ :)

 

Cathy

Trening og NOKA !

Etter å ha overtalt megselv (og Steven) en millioon ganger om at trening er BRAAA, kjørte vi på trening!!

Da vi kom inn i treningssalen og der var det STAPPFULLT...og vi orket rett og slett ikke begynne å stresse med å be folk flytte seg en cm frem eller tilbake, så vi stakk heller på joggetur i Djupadalen!! Blei ikke mer enn 30min jogging, men bedre enn ingenting!

Etterpå ble det 30min med sooooolariumsoool ♥

 Matdagen

Frokost: Noka caramellbar

Lunsj: Noka caramellbar

Middag: Kylling, ris, brokkoli og litt kyllingsaus

Kvelds: Noka caramellbar 

Trening: 30min jogging på grusvei/terreng 
I morgen skal jeg trene MRL, såååå da skal jeg virkeliiiiig kjøre hardt påååå!!Ønsker deg en fantastisk kveld Cath

Ny UKE nye muligheter, NOKAdietten og trening!

Snaaaaaaaart er vi i uke 28 i 2012!!

Det går treeeeeeeeigt nedover...så treigt at det har gått litt opp!!
Men trente mye styrke sist uke, så jeg rekner med det har kommet til nye muskler også :)

Uke 28 skal bli superbraaaa!!
Mye NOKA mat og 4treningsøkter, BaStA!
Vi har bestillt meeer NOKA produkter, men Steven hadde bestillt feil, 3bokser shake istedet for caramellbarer...!! jaja, det blir nok spist opp :p Sjokolade/caramell müslien er supergoood :)Her har jeg tilbrakt store deler av dagen :) Pallesofa og soooool :)Ønsker dere en SUPERbra uke :)


Cath

ENDELIG en sommerdag !!

OOoi idag har det virkeliiig vært varmt! Barnehagen jeg jobber i ligger i le for absolutt all vind, såå der ble det utrooolig varmt!
Etter jobb var jeg og Olaug Kristin på MageRumpeLår trening, og det var sååå sykass hardt og VARMT!!
-men er glad jeg gjennomføøøørte!!

Skulle egentlig en tur til søøøteste Lilly Karine idag, men hun måtte jobbe så lenge at det ikke ble noe av!!
Sååå da sitter jeg her i sommerkjolen og ser på tv istedet :p Tror jeg rett og slett går å legger meg, er SUPER trøtt etter mye jobb og 3treningstimer denne uken!!
Frister veldig å få litt EXTRAA søvn jaa :)

HELG i morgen -woop woop :)
Da blir det Pitabrød og kooos sammen med Steven Alexander, Body Pump og Filmkveld med  50% av Kemergjengen på lørdag, og ISTID 4 3D med Steven på Søndag!
Vips er det mandag igjen, så JAAA jeg går å legger meg nåå :p

Først.. Matdagen

Frokost: NOKA sjokolade/vaniljeshake
Lunsj: Nystekte grove rundstykker med brunost
Mat før trening:  Grove runstykker med brunost
Middag: Kylling salat (sjokk..)
 
Og 60min MRL trening !! Hvaaaa skal DU i helgen??

NATTAAA ♥

Cath

NOKA matdaag..

Hei hopp!

 

Dagen idag gikk med til seinvakt på jobben, en tur på Brun og Blid (oh maaan som jeg savner soool), og hardtrening på Aerobicsenteret- Body Pump!
Må kansje begynne å bruke pulsklokken min igjen, slik at jeg også kan informere hvor mange kcal jeg forbrenner på trening :)

Matdagen

Frokost: NOKA sjokolade/vaniljeshakeLunsj: Thomas`s peppespizza !
 

Mellommåltid: NOKA caramellbar
Mat føøør trening: NOKA caramellbar
Middag: Lun Kyllingsalat 


-se oppskrift på innlegget nedenfor :)


Nååååååååååååååå er det leggetiiid!

Jobb og trening i morgen ogsååå :) :)

PLUSS at det er meldt soooool og sommerlignende varmegrader -wooohoo :)
BRIIING IT ON ! 

Cath


 

NooooookaaDaaag!

Planen var egentlig ZUMBA idag,
men kjører heller dobbelt i morgen med Body Pump og Sh*Bam :)

Matdagen-

Frokost: NOKA sjokolade/vanilje shakeLunsj: brød med eggerøre (...)

Mellommåltid: NOKA caramellbar

Middag: Scones med skinke og vårløkOmelett
Kvelds
: Kyllingsalat -Stappmett.no-I gang!!

Etter nå 4 uker i syden med driiitdårlige spisevaner og alkohol har kroppen min nesten dødd bort!!
Heldigviiis kom jeg meg på trening sist torsdag med både MRL step og Sh*Bam -SCOORE, og var gangsperr resten av uken!
Idag klarte jeg også å skraaape meg sammen og komme meg på en SYKT hard Body Pump time!!
MEN oooi så fornøyd jeg er med min egen innsats!! Krysser fingrene for trening både i morgen, onsdag og torsdag!!!

Viktig med restitusjon også...og ikke minst SUNN MAT!
Jeg har vært heeelt greit- flink med NOKA`maten (i ukedagene) etter jeg kom hjem sist helg!!
 
Idag

Frokost- NOKA sjokolade/vanniljeshake
Lunsj- NOKA caramellbar
Mellommåltid- en halv NOKA caramellbar
Middag- Kylling fajitas
Mat etter trening- SKYR skogsbær 

Og fleeere liiiter VANN :)Skal ståååå uke 27... :pHva er dine planer for uken?

Cath

IT`s ON !

Etter å ha gått opp hele 3kg på 6uker (4 av de i nyyydelige Tyrkia) er det på tide med SUNN maaaat og hardtrening!!
Jeg skulle starte i går- FAIL
Prøvde igjen i dag- FAIL!!
-------------
Men i morgen er det sunn maaaat hele dagen og Body Pump !!
Jeg har allerede begynt på NOKA`n :)
Torsdag skal jeg også på MRL ooog Zumba!!

Fredag og lørdag blir det paaaaaaartyyyyyy!! Men neste uke er det en helvetesuke -oh myy!!
Skal bli deiliig :D Kroppen min føles som en halv sakkosekk at the moment....!! 


SNaaaaaaaaart skal jeg i klubb med noen gooode veninner :)

Gleeder meeeg :)

Cath 

Nattinnlegg!

Klokken er over ett og jeg har sittet med jobbgreier i heeeeele kveld!
Men har tid å blogge litt imens steven pusser tennene! Jeg blogger nemlig fra hans splitter nye iPad :)

Isdag sto jeg opp kl.11, drakk en NOKAS Shake og kjørte på trening. Idag trente jeg MageRumpeLår og SH'BAM =1150kcal forbrent!
Etterpå plukket jeg opp Lilly og hennes to søte hundevalper og kjørte til Beate! Der glattet vi håret mitt, eget innlegg om dette magiske stoffet kommer en annen dag! Da jeg kom hjem hadde Steven lagd kjøttkaker til middag :) Jobbing resten av kvelden!

Matdagen
Frokost- NOKA sjokoladeshake 226kcal
Lunsj- NOKA caramellbar 216kcal
Middag- Kjøttkaker 370kcal
Kvelds- Baguette med banan og syltetøy 300kcal

Totalt = 1112kcal!

Bilder til innlegget kommer i morgen!

God natt/god morgen

Cath

Jogging, svømming og jogging !


Dagen igår:   Jogget sammen med førskolegruppa i barnehagen i ca 30-40min både i turløyper og rundt en fotballbane (i løpefelt). FOR en energi barn har!! 
Etterpå hadde jeg noen barn med hjem til meg, fordi jeg skulle hente noen konfirmasjonskort!
Veldig koselig å ha de på besøk.

Etter jobb var jeg og Steven en tur på Brun og Blid, deilig på en fredag :)
Jeg var hjemmom og nesten snudde i døren og for på svømming sammen med
Caroline i litt over en time :) 
Det er veldig gøy å bade, men å svømme er jo utrolig slitsomt !! :p  

Etterpå hentet vi Sandra og spiste Fajitassalat med druer.
Veldig veldig godt og sunt :)
 
Illustrasjonsbilde...uten hvitløksbrød!


Matdagen i går:

Frokost: NOKA sjokolade/vaniljeshake 226kcal
Lunsj: 3 grove pannekaker ca 150kcal
Middag: NOKA Caramellbar 216kcal
Kvelds: Fajitassalat med druer 400kcal

Totalt: 992kcal
Svømming en time ca 300kcal


Jeg hadde som mål fra sist uke at jeg skulle gå ned 900g og at jeg da hadde gått ned totale 20kg ! 
Etter å ha trent mandag, tirsdag, torsdag og fredag og spist ganske så bra reknet jeg med at
jeg hadde -900g i boks..! Men da jeg veide meg idag hadde jeg gått OPP 800g...!

Dette MÅ jo bare være muskler?? Muskler veier jo mer enn fett, men da jeg målte meg hadde jeg gått opp en cm her og en cm der!!
UTROLIG fortvilende...MEN jeg skal veie meg igjen fredags morgen og
DA skal jeg være nede på -20kg ! BAStA! 

Jeg og Sandra har allerede vært å jogga idag!!! -
430kcal
30min effektiv jogging i terreng, grus, stein, mark, oppover og nedover :) 
Nå skal vi stelle oss litt før vi skal en tur på shopping :)


Meg, Sandra og søstera vår Mari ♥

HVA skal du idag? 
Cath

 

woop woop

Heisann :)

Hele denne torsdagen har jeg brukt til å sortere bilder på barnehageharddisken...!
OI for en jobb, og jeg er ikke halvferdig engang..ordner seg nok!

Jeg fikk også Zquiizet inn en times trening på treningssenteret- MRL :) Jippiiii
Det var steinhardt idag også...men såå godt å være ferdig med det!!

Matdagen idag

Frokost: NOKA sjokolade/vanilje iskaffeshake 226kcal

 

Lunsj
: NOKA caramellbar 216kcal

Mellommåltid etter trening: Skyr musli 171kcal

Middag: Fajitas 300kcal

Kvelds: Toro kantarellsuppe 170kcal

Totalt matinntak =1083kcal
Totalt forbrent på MRL trening= 780kcal

FORNØYD med dagen!

I morgen må jeg være ekstra flink..for jeg har veiedag på lørdag...
så jeg må passe på å ikke spise for mye salt.. 
Dersom jeg får i meg for mye salt dagen før jeg veier meg kan vekten øke i form av væskeansamling! Pga 1gr salt binder tilsvarende 1kg på vekten.

Hvordan var din dag?

Nåå er det leggetid og plutselig er det fredag og helg :)


Cath

Shopping og treningsfriii :)

En kjapp oppdatering før leggetiiiiid!!
Idag skulle jeg egentlig på Body Pump, men kroppen er sååå gangsperr
at jeg tok en treningsfriii dag istedet!

Jeg og Steven gikk heller på SHOPPING :)
-jeg kan legge ut bilder av kjøpene i morgen :)

Matdagen:

Frokost: NOKA sjokolade/vanilje shake
Lunsj: to knekkebrød med syltetøy og en NOKA caramellbar
Middag: NOKA caramellbar
Kvelds: BigBite med karbonade...serriøøst altsåå!!!

+en halv pose POPCORN...

MÅ stikke på trening i morgen ihvertfall !!!

NATTAAAAAA !!
 
Cath

Hipp hurra for 1.mai :)

Idag har vi hatt en fantastisk fridag :)
Vi sov helt til kl.10, kastet på oss treningsklær og JOGGET før frokost!
Det var soool og deilig temperatur, perfekt for jogging med dårlig kondis :)
 

Vi jogget så og si hele tiden i 40min!!
Etterpå skålte vi med hver vår NOKA IskaffeShake, en perfekt frokost på terrassen :) 

 Resten av dagen har vi brukt til avslapping, vaske/tørke/brette/rydde 4maskiner med klær, besøkt Brun og Blid, gjort litt jobbgreier, lagd en MISSLYKKET MIDDAG....og ryddet en hel masse :)


Ja det både luktet og såg godt ut...men fytti så ekkelt det var!
Stekt hyse er ikke å anbefale!
(-mulig vi har gjort noe veldig feil med den...)

Dagens matinntak
Frokost:
NOKA iskaffeshake 226kcal

Lunsj: Grove vafler med egg og bacon 300kcal
 

Middag: Potet og gulerotstappen til den ekle middagen... 150 kcal

Kvelds: Quesidillas fra Egon -kansje 400kcal?

Jogging 560kcal 

Nå skal jeg henge opp X-antall klær i skapet før jeg finner sengen!
Jobb igjen i morgen :) Cath ♥

I`ve just PUMP`d my ASS off!

Jaaa det har jeg....!
Kom nettopp hjem fra tidenes hardeste Body Pump time!
Jeg pleier alltid gå på ZUMBA på mandagene, men idag kjøøørte vi på med har styrketrening
-Body Pump- og aldri før har jeg vært såååå dau etterpå!


Idag har jeg hatt ubundentid-dag/hjemmekontor!
Og selv om det er fridag i morgen kommer jeg til å jobbe hele dagen da også!
Idag har jeg også vasket 3maskiner med klær, tørket klær, brettet klær og lagt de i skapene!
Jeg har vasket hele kjøkkenet OG til og med vasket inni oppvaskmaskinen!!

Min matdag

Frokost: NOKA Sjokolade/vaniljeshake 226kcal

Lunsj: NOKA kremet kyllingsuppe 215kcal 
 

Middag: Taco ca. 430kcalMellommåltid etter trening: En Skyr Müsli skogsbær 171kcal
 
Total matinntak =1042kcal

Totalt forbrennt =617kcal 

 
Jeg er kommet over halveis i 100days challengen min!
Det spørs om jeg klarer å gå ned 7kg disse hundre dagene...jeg har klart 3kg til nå!
Men jeg skal gjøre mitt beste :)

Nåååå skal jeg slappe av med Midtsummer murders og kaldt vatn!
Kansje deet blir en NOKA caramellbar til kvelds....

Hvordan har DIN dag vært? ØNSKER deg en fantastisk bra kveld vidrere,
og en super 1.mai fridag i morgen :)
 
Cath 

Veiedaaag og jeg har nå gått ned 19,1kg -LYKKE

Idag er det lørdag og min veiedaaag!

Jeg snikveide meg sist lørdag og trodde ikke mine egne øyne....
-jeg hadde gått OPP igjen de siste to ukene...

Denne uken har jeg vært flinkere til å spise NOKA..og jeg har trent to ganger!!!
Sååå jeg har gått ned hele 2.1kg siden SIST uke....og 500g ned i forhold til det minste jeg veide
-før jeg gikk opp!!

Sååå nå har jeg gått ned 19,1kg og jeg eeer såå glaaad :)
jeg SKAL nå mitt første og beste delmål til nå... -20kg, og det til neste lørdag!!!

Matdagen i går-

Frokost: Noka sjokolade/vaniljeshake 226kcal
Lunsj: 3 rugsprø knekkebrød (35kcal pr stk) med litt brunost - ca 215kcal
Middag: NOKA caramellbar 216kcal
Kvelds:  Biffsalat ca 300kcal

Jeg skulle egentlig svømme...men droppa det!

Idag lørdag ble det en NOKA iskaffeshake til frokost, og en NOKA caramellbar til lunsj!

Jeg skal snart ut på VOrsJ for såå på MOHOMBI konsert.....så jeg bør nok spise middag snart!!!
Blir nok endel drinker på meg ikveld...MEN jeg skal shake assen så det blir ikke SÅÅÅ galt med a night out allikevel ;)

Nåååååå må jeg glatte håret og finne ut HVA I ALLVEEEERDEN jeg skal ha på meg...det er liiiike stress HVER gang!!

Ønsker dere alle en fantastisk LØRDAGSKVELD ♥
 


Cath

Trening, sjørøverfest og NOKA maaat :)

Hei hei HALLåååå :)

Daaaa var ihvertfall jeg klar for en ny oppdatering :)
Dagen idag har gått med til å være KAPTEIN SABELTANN på sjørøverfest :)  
Hiv og hoooyy det var veldig gøy, men utrolig slitsomt :p
Nok en fantastisk bra dag på jobben :)


Bilder fra fjorårets sjørøverfest :)

 

Etterpå bar det rett på MageRumpeLår trening, og OMG det var hardt idag!
Jeg hadde jo feber i går, og merket GODT at kroppen var litt seig idag ja!
Holdt på å svime av ettpar ganger der...men det gikk heldigvis bra ! 617kcal forbrent :)
Workout -Check! 

Matdagen

Frokost: NOKA sjokolade/vanilje iskaffe-shake 226kcal
Lunsj: 3 sjørøver pizzabaguetter (galskap..) ca.350kcal
Før trening: NOKA caramellbar 216kcal
Middag: NOKA caramellbar 216kcal
Kvelds: .luurer på om det blir en nokashake, eller ett speilegg... 

Blir ca 1 250 kcal spist idaaaag! 

Og det syns jeg at jeg kan være fornøyd med på dag 2 :) Jeg har veiedag igjen på lørdag!!!
Gruer meg litt i og med at jeg snikveide meg sist uke, og havnet på ett høyere tall enn det jeg har gjort de siste ukene...
JAIKS..!! 

HVORDAN har DIN dag vært?


Cath

Streng NOKA diett - IT IS ON !!!

Jeg har fått en del mail i det siste (takk for deeeet),
og jeg skal da bli FLINKERE til å oppdatere,og flinkere til å gå ned i vekt! 
Jeg skal skrive opp hver dag hva jeg spiser og ca. kcal inntak!

Jeg skal også skrive om jeg har trent og hva!!  
Dette skal jeg gjøre både for meg selv og for å inspirere leserene mine :)

Jeg går som sagt på NOKA dietten, har gått på det ett år nå..,
og det er mange som har spørsmål ang. NOKAdietten, tips og trix!

Såå har du ett spørsmål og to -kom med de her i kommentarfeltet !
Husk å lese andre kommentarer på innlegget -det ligger mye lurt der :) 

HER er ett innlegg fra jeg hadde gått ned 10kg..
litt tips til en som skal begynne på slankings !

ER DU MED?? 

 

Matdagen idag

Frokost: NOKA sjokolade/vanilje shake 226
Lunsj: to kjøttkaker, en potet, brun saus og masse gulerøtter (barnehagen) 300kcal
Middag: En NOKA caramellbar 213kcal
Kvelds:  En skål med knuste crisprolls (kavring) 150kcal og
to knekkebrød med naturlig lett syltetøy- 100kcal

Begynte litt svakt i dag! Har hatt ørevekr, feber, skallebank og vondt i mandlene...
så jeg har ligget i 7timer med paaain!Har tatt endel ibux nå, så jeg er heldigvis litt bedre!

I morgen er det Sjørøverfest i barnehagen, så jeg må bare være frisk til det..
JEG skal jo være selveste Kaptein Sabeltann !! 

Ønsker deg en fiiin kveld videre :)


Cath
 

Min treningsplan i Påskeferien :)

Da var treningsplanen for påskeuken KLAR :)

Jeg aaaner ikke hva jeg skal lage til middag i påskeferien! Det blir nok middag for EN
i og med at Steven skal jobbe så og si hele tiden disse dagene!!

 

Ellers skal jeg være KJEMPEFLINK å spise MYE NOKAmat hele uken  :)

Hva er DIN plan for påsken?

VEIEDAG og NYE treningssko -NIKE Lunarllide

Oi så lenge siden jeg oppdaterte bloggen nåååå! ISjee bRaaa!

Idag er Steven i utdrikningslaaaag og jeg skal til frisøøren :)
Verdens BESTE Beate skal stripe og klippe deeeet, åhr det kommer til å bli SÅ fint !

I kveld skal vi i bursdagsfest og jeg skal ha med kameraet denne gangen :)
Gleder meg SÅNN!!

Men tilbake til overskriften: idag er det lørdag og veiedaaag!
Jeg trente både mandag, tirsdag OG onsdag...og jeg har fortsatt problemer med å gå normalt!!!
Jeg har rett og slett  TIDENES gangsperr!!
 
Jeg var såååå dom i går at jeg spiste både mc donalds burger, sjokolade OG chips!!
Også RETT før veiedagen da....idioootisk!

Men jeg hadde -takk guud, gått ned 400gram!!!  
Såå nå har jeg gått ned 18,6kg  

Igår skulle vi bare kjøpe litt hundemat...men var en liten tur innom G Sport..
og jeg kjøpte meg TO par nye treningssko!

 Nike Lunarglide +3
Suuupergoode sko!
J
eg måtte til og med NED en halv størrelse, og de sitter fantastisk godt på foten.
Gode sko til både jogging og saltimer :) De har veldig god demping og støtte :)

-----------------------------------------------


OG Nike free run +2Disse skoene har minimalt med demping, og bør brukes mest utenom trening..på jobb osv!
De er kjempegode på, føles nesten som sokker :)


JUST DO IT !Jeg anbefaler også å ta en "fot typetest" på f.eks G Sport for å se hvilke sko som
passer BEST til deg !

Om du IKKE vil bruke 1100-1400kr på goode sko kan du jo bestille de på FootLocker.com
til UNDER HALV PRIS !!

Nå som jeg vet hvilke sko som passer MEG, hvilken størrelse jeg trenger osv kan jeg jo kjøpe disse skoene i forskjellige farger og fasonger på nettet og jeg kan få 3 par til ca 1500kr..!!
Dollarene er helt nede på 5,69kr nåå!! 
Løp og kjøp!

Nåå når jeg har nye treningsskooo håper jeg at det blir flere GRØNNE dager fremover på treningsplaaanen!!
Jeg er jo snaaart halveis, og har gått ned i underkant av 3kg til nå av challengen min! 4kg igjen!NÅÅÅÅ må jeg kle meg og komme meg ut dørene! Skal jo ordne håret hos frisøren, bytte noen klæææær +++++ før party i kveld :)

Ønsker deg en NYDELIG løøøøørdag
 ♥

 
Cath

Snaaaaart hardtrening -Body Pump og Sh`Bam !

Idag hadde jeg planer om trening rett etter jobb....
noe som hadde blitt 3,5timer trening....
Såååå jeg ombestemte meg og kjørte heller hjem!

Nååå har jeg spist middag og skal hoppe i treningstøyet!!
Steven skal også være med og vi skal på Body Pump :)
Tenkte jeg skulle bli sterk slik som hun her!


FInt?

Etterpå skal jeg på en helt ny time - Sh`Bam, en slags dansetime!
Det blir spennende!


Har DU prøvd Sh`Bam? 

Akkurat nåå frister sofaen MEST....
men jeg bare MÅÅÅ komme meg på trening!!!

Jeg VIL ha -1kg på lørdagsveiingen!!

 

Cath

Trening, dobbelSooool og en rask middag!

Idag hadde jeg tidligvakt på jobb, så RETT på trening -idag Corebar -mage rygg,

 litt jogging og rask gange i ca en time 5%stigning på tredemøllen!
 900 kcal forbrennt !

Det ER så deilig å trene såå tidlig på dagen!
Egentlig kunne jeg tenke meg å fått igang en treningsøkt kl.8-9 om morgenen...
men det får jeg heller gjøre i helgene i og med at jeg jobber 100% og starter på jobb seinest kl.9.00 !

Etterpååå låg jeg strekk ut i 20min på Brun og Blid ! Det ER såååå deeelig!
sunburn 

Da jeg kom hjem var det rett og slett SOMMER på terrassen!!
Så jeg tok ut treningsmatten og la meg der i bare bikini i nesten en hel tiime!
Varmt og godt i MARS JAA :) Det kan vi like.

Nå er jeg snart ferdig med dagens jobb-gjøremål!
Etterpå venter tidenes raskeste middag -pølse i lompe!!
 

Jeg skal forresten på møte med Utdanningsforbundet i kveld!

Jeg finner fortsatt ikke batteriladeren til kameraet...så jeg har ikke tatt ett eneste bilde på snart tooo uker!!
Troor jeg må sette Steven på saken -han pleier å ha peiling på hvor tingene gjemmer seg :p

Haa en nyydelig tirsdag videre alle mine gooode lesere :)

Takk for at DU leser bloggen min!


Cath

Sunnhet ELLER sjokolade ??

Mandag uke 13 

  • Jobb -Check
  • NOKA frokost, lunsj og før trening -Check
  • En time ZUMBA- Check
  • Kyllingsalat til middag- Check! 
  • Gooooooooooooood samvittighet -DobbelCheck :)


Nåå  ligger vi strekk ut på sofaen og ser på The Mentalist :) Kvalitetstid :)

Jeg har syyykt lyst på popcorn og sjokolade...


men jeg må vel bare hooooolde uuuut!!

HVA er DITT beste tips til å HOLDE seg borte fra alt det goooode??


Cath

Pølser og tidenes tøffeste treningsplan!

Jeg hadde en supergøy kveld på fest og byn i går :)
Tror de beste festene er når en ikke har planlagt det på forhånd og at en bare lever i NU`et :) 
Jeg kom veldig seint hjem i natt, så det var deeeilig å sove til langt på dag idag :)
Jeg hadde heller ingen andre planer idag enn å dusje, sitte på terrassen i sola og spise pølse i lompe til frokost :)

Jeg tror jeg kan være så gal og si at jeg ELSKER dagen derpå!
(ihvertfall når formen er fin)!
For etter en gøøøy tur på byen tillater jeg meg å spise både tull og tøys!
Jeg hadde en kebab til nattmat, pølse til frokost, pølse til middag
og litt superchips har jeg også spist idag!
wooop wooop


Pøøøølseeer :)

Denne uken har jeg bare trent EN og en halv gang!
Ryggen har vært vond og jeg har hatt øreverk...
så det har ikke vært noe trening på meg siden tirsdag...
-og jeg har heller ikke går ned noe i vekt denne uken :(


"Straffen" blir en SYKT tung treningsuke fra og med mandag!

UKE13 blir årets tøffeste uke for meg!

 

Nåå har jeg nettop støvsugd hele 1.etasje, ryddet, vasket og brettet klær!
At the moment sitter jeg under teppet i sofaen og ser "To på rømmen" for tuusende gang !

Steven er fortsatt på jobb!
Savner verdens BESTE Steven, håper han snart kommer hjem igjen!
-nei han har ikke reist til verdens ende..han har "bare" jobbet overtid HELE helgen!
Flinkingen min ♥
Håper dere ALLE har hatt en SuperMegaFantastiskDeilig helg :)

-om du ikke har hatt en dritbrahelg kan du jo bare prøve igjen om ca.5 dager :p

Cath

Dagens treningsøkt !

Endelig er mandagen over og jeg skal snaaaart hoppe til køys!!
Idag var det full fart på jobb, for så å gå rett på trening :
30min crosstrainer og en time zumbaaaa :) 1250kcal forbrennt -NAIJS :) 

I morgen skal jeg jogge litt og på Corebar mage/rygg time før jeg skal jobbe litt +++
 vaske hus OG ha KLUBB :)
Håper aaaabsolutt alle kan komme :) 'krysser fingrene`

Nåååååååååååå må jeg sette på en maskin med klæær før det er NATTA her i huset!
Skal prøve å få lagt meg til kl.22 i kveld i og med at jeg har tidligvakt i morgen ! 

Håper dere alle har overlevd mandagen og KLAR for å se hva tirsdagen vil bringe ;) 
God natt :)


 Jeg jobber som pedagogisk leder/avdelingsleder i barnehage ♥

KLAR for uke 12 -BRING IT ON :)

Etter å ha gått ned en hel kg hver uke nå i to uker ER motivasjonen endelig på TOPP :)
En sier jo alltid at det er det å komme igang som er vanskelig,
men fy søren det er tøft å holde på også !!
Men jeg er veldig fornøyd med å absolutt være IGANG!! :)

Planen min for uke 12 er VELDIG heftig med tanke på trening, men i og med at jeg straks er ferdig med foreldresamtalene på jobb og at det ikke er noen personalmøter, avdelingsmøter eller kurs denne uken
kjører jeg HARDT på med trening hver dag utenom torsdagen!!

Kansje det blir reine helvetesuka, hvem vet?
Idag har jeg solgt brudekjolen min!

Litt trist også, men det gikk fort over når jeg såg hvor perfekt den var på den nye eigeren :)
Nydelig var hun :)

Etterpå var vi faktisk på MC DONALDS :) Planen var egentlig å spise middag hos søstera mi MARI, men de var selv på middagsbesøk...så da var det veeeeldig lett å kjøre innom driveinn`en på vei hjem!! Heldigvis er det veldig skjeldent vi er innom der, så idag var vi begge enige om at dette var lurt  :)

Vi spiste New York beef  burger-wow den var absolutt supergod :)  
(jeg skal ikke legge ved fristende bilde på min slankeblogg...)

Vi skulle også ha en liten pommes frites på deling,
MEN han i luka gav oss 3 stk istedet.......GAD !
Heldigviiis er ikke pommesfritesen der noe god, såå den ble kastet :D -scoore-

 
Ellers idag har jeg gjort endel jobbstuff, ryddet og slappet aaaav
-og nåååå hører jeg sengen rooope på meg :)

Har vært en av de BEDRE søndagene på lenge :)
-for de som ikke visste det så HATER jeg søndager..mandager er supre de..
men fysj den søndagen altså!

Andre som har det sånn?

Lager DU også slike ukeplaner ??

Åherreguuud! Jeg har klart å gå ned -18,2kg til nå...

Jeg klarte å gå ned EN hel kg denne uken ogsåå!
Nøyaktig 1 kg!

Jeg er så utroolig FORNØYD :)
 

-18,2kg da mann!!!  
Jeg har LENGE drømt å ha gått ned 17kg..men nåå eg jeg OVER det -jippii!!


FØR


Krysser fingrene for at jeg klarer -20 til påske :)
 
Skal ta meg en runde 30day shred idag!!
Hadde treningsfri i gååår, så da bliir det vel trening idaaag da :)
Helt greit når det giiir resultater :)

Haaaa en fatastisk kveld :)Cath

Fantastisk god NOKA Iskaffe !

Dette er det BESTE nokatipset jeg har...fantastisk goooodt :D

Nokaiskaffe 

Ta 2-3isbiter i en halv kopp med sterk kaffe, rør rundt til kaffen er kald!
Ta 2,5dl melk (jeg bruker fersk Alpro soyamelk) i shakeren med 2-3isbiter 
Ta 2,5 scoops med NOKA sjokolade/vanilje shake pulver (jeg blander det 50/50)
Jeg har pulveret i disse beholderene!
En med vanilje, en med sjokolade og en BLANDING :)-Shake shake SHAKE-
 Og velkommen til NOKA himmelen :)

  Absolutt verdt å prøve ut, og gjør vektnedgangen BETYDELIG lettere:)

Cath 

Veie og måledaaaaaag ! Ned en HEL kg denne uken :)

Hei hopp!
Jeg har egentlig lagd dette innlegget før LES HER  men i og med at det er så
HIMLA stort for meg å ha gått ned 1hel kg denne uken gjør jeg det igjen ;)

Veiedagen- -1kg og har nå gått ned hele 17,2kg

MÅL av kroppen- Har gått ned 1cm rundt hals, bryst, overarm, rumpe, lår og legg
 -men over magen og i livet har jeg gått ned 3cm :) JIPPI

Mitt første delmål er å gå ned 20kg...og nå har jeg 3hele kg igjen!
OI som jeg gleeeder meg til den dagen der altsååå!! 

Mitt neste mål er å gå ned 7kg fra 1.mars til 8.juni, og nå har jeg bare 6kg igjen :)
Les mer om dette HER -100days challenge  

-jeg skal ned mellom 15-17kg til,
så jeg er ikke ferdig med vektnedgangen selv om jeg når -7kg målet mitt :) 
Men absolutt viktig med delmål for å holde motivasjonen! 

HA også REALISTISKE MÅL !

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 

Idag skal vi i bursdagsselskap, jeg skal gjøre så godt jeg kan med å motstå fristelsene,
for tro meg fristelsene der er MANGE og goooode!!
 

 "En må jo få lov til kunne kose seg også" er utryddet i mitt vokabular!
En kan da for søren kose seg med andre ting!!
En film, en kjæreste, en tur, solarium, nye klær, med venner, ferie osv....?!

Mat er mat -bensin for kroppen -ikke kjærlighet og følelser!!
Selvfølgelig kan en spise mat som ikke er bra for kroppen innimellom...men uten alle følelsene med -ÅHR nååå koser vi oss, dette er hærlig, det må da være lov osv...

 
-NÅ koser vi oss jammen-
Disse to er nok lykkelige under måltidet...men hva med etterpå? og frem til neste måltid?
Ulykkelig inside out!!

Du blir faktisk hva du spiser, og om du skiller mat og følelser fra hverandre er det
fantastisk MYE lettere å gå ned i vekt!!

 
DU bestemmer over din egen kropp -bli djevelen og velg det SUNNE!
Det er jo det som er tøffest!

Ja jeg spiser veldig mye god mat, men velger det som er bra for kroppen min!
Sjokoladekake er ikke bra for annet en søtsuget !! 
 HA en nydelig helg ♥

Jeg har gått ned EN HEL KILO denne uken!!!

Jeg sNiiiiikVeide meg idag, og har gått ned NØYAKtig 1kg siden lørdag!!! 

Altsååå på 5dager har jeg gått ned 1000g altså en kilo!!
   
 FANTASTISK :)

Sååå nå har jeg gått ned hele 17kg !!

Her er litt bilder av FISK (...) for å vise hvor mye 17kg eeeegentlig er:

Såååååå 17kg var faktisk mer enn jeg trodde også...

Denne babyen f.eks er hele 17kg


JEG ER SÅÅ GLAAAAAD jeg er kvitt det, og KLAR for 17til  :)

Me Love Noka Looong Time ♥ 

NOKA og trening!

Hei hopp

Idag hadde jeg seinvakt på jobb, så dro jeg rett til Brun og Blid!!
Det er sååå vanvittig deilig at jeg har ikke oooord!
Var utrolig nær å bare kjøre HJEM etterpå, men drog på meg treningstøyet
og stakk på trening!!

30min jogging/rask gange med stigning på tredemøllen
og så en time Body Pump!
Tok meg HELT ut på BodyPumpen og er rett og slett heeelt pumpa nå!!
-1200kcal

Steven jobber overtid, så her var jammen kjøleskapet HELT TOMT!!
Så da blir det knekkebrød med kokt egg til middag :)

Matdagen

Frokost- NOKA caramellbar
Lunsj- NOKA caramellbar og en kvart appelsin
Mellommåltid før trening- NOKA caramellbar
Mat etter trening- en SKYR
Middag- Knekkebrød med ett egg 

Nokaproduktene finner du HER 

I morgen blir det en utrolig lang dag med tidligvakt og jobbkurs!
Jeg rekker nok ikke treningen i morgen, så da blir det hardtrening på fredag istedet!!

Ha en fiiinfiiin Onsdagskveld 

Cath
 

Nokadietten -matinntak

Dagens maaaat:

Frokost- NOKA sjokolade/vaniljeshake

Lunsj- hadde glemt NOKAbaren hjemme så da ble det to "pizza" skiver
og to rislapper istedet -barnehagemaaat :p

Middag- Seibiff med løk og en liten potet -ca 350kcal

Det var ikke årets beste middag....men helt ok!

Kvelds- NOKA sjokoladeshake 

Jeg skal bare se ferdig The Mentalist episoden og sååå er det leggetiid!
Blir en lang dag i morgen med jobb og massevis av trening!! 

God Natt 

100days ned i vekt challenge ! Mitt måååål er -7kg på 100dager!

idag er det bare 94dager igjen av min 100dagers challenge!!
Jeg reiser sammen med en jentegjeng til Tyrkia 8.juni, og da har det gått 100dager!

Jeg skal trene fantastisk mye og spise sunt!! Og  alt skal dokumenteres på kalenderen min
(som tok meg nesten en time å lage..haha), -mest for motivasjonen :)

 Spennende tiiider i møte!!

Kunne DU tenke deg å blitt med på denne challengen? 

OOoOooOoi jeg har tjent 750kr på bloggen :)

Fikk brev fra Google himself idag med ett gavekort på 750kr :)

Jeg har en annonse/reklame på bloggen som virkelig pays off !
Jeg har vel hatt den der en måned ca, og nå kan jeg bruke den på å reklamere
for MIN BLOGG på selveste Google !!
 
Gøy gøy gøy :)

Idag har jeg vært på jobb i deeeilig vårvær :) Jeg nyyyter dagene for tiden :)
Etterpå var jeg på Trening med Caroline, 40min rask gange på tredemøllen,
for så en superhard Zumbatime
sammen med Caroline, Olaug Kristin og Camilla!

 

Det er lenge siden jeg har svetta SÅ mye på en Zumbatime ! -1040kcal forbrent!!

Har også kjørt den nye bilen idag -wooohooo FOR en biiiiiil !!
 


Matdagen
Frokost-  NOKA sjokolade/vaniljeshake
Lunsj- NOKA caramellbar og ettpar fruktbiter
Mellommåltid før trening- NOKA caramellbar
Middag- Omelett med skinke, ost ogvårløk
Kvelds- NOKA caramellbar


Stevens supergode omelett :)


Er litt i tvil om jeg skal stikke på trening rett etter jobb i morgen ca.11.30,
eller om jeg skal ta en treningsfriii dag ?!?! Vanskeliig å bestemme seg altså!!

Jeg skal på trening både på onsdag, fredag og lørdag/søndag,
så jeg får ihvertfall trent nok denne uken :p 

Cath

 Ned 400g denne uken også, NÅÅÅÅ -16,2kg :)


Det er nå 4.uken med 400g nedgang hver uke!!!!
MERKELIG ! Men jeg skal ikke klage -det går endelig nedover :)

Jeg har NÅ gått ned 16,2 kg JIPPII

Gleder meg allerede til å veie meg neste lørdag :) 
Takk til NOKA dietten
 
Idag skal vi snart opp til søstera mi Mari og spise pannekaker, før det bærer RETT PÅ TRENING, ta litt sooooool, hente den gamle bilen vår og så blir det KAIZERS konsert i kveld :)
GLEDER MEG

Og ikke minst....det er SOL ute idag også ♥

Jeg vil ønske alle mine fantastiske lesere en nydelig lørdag 

Cath

Snehvit og trening :)

Hei hopp!

Kom nettop inn døren fra planleggingsdag i barnehagen :) Vi har vært på ett knallbra kurs :)
Er litt tung i hodet nå etter mange timer i en fullstappet kinosal,
MEN skal draaa den gangsperre rompa mi med på trening sååå jeg vokner vel etterhvert :)

I går var det karneval i barnehagen, og jeg var Snehvit :)

      
Jeg droppa parykken fordi jeg ikke ville skremme barna :p
Pluss at den var sykt varm å ha på :p

Etter karnevalet var det tid for trening!
Jeg gikk på tredemøllen i ca en time, så var det Body Pump og deretter 40min Zumbaa!!
Var ekstreeemt sliten etterpå!
Fornøyd med 1500kcal forbrent -spesielt siden Body Pump er en rein styrketime
der en ikke forbrenner like mange kcal som en gjør på f.eks zumba!

Her er en supergod middag vi hadde en ellerannen daaag :p
Båndpasta, sopp, gulerøtter, creme fraiche, kylling, og mager bacon!
En middag som holder deg mett leeeeeenge!
 

Denne uken har vært supertravel! Jeg har vært på jobb, foreldresamtaler, trening og i tilegg hatt en god del feber! Slitsomt med feberen altså, men så lenge den ikke varer mer enn ettpar timer om gangen så får det være greit!!!
Tror jeg trente bort all sykdom i går med mine 2timer og 40min`s trening!

Jeg har tidenes gangsperr idaaaaaaag og skal snart på MRL (mage rumpe lår),
som veldig sikkert kommer til å svi helt sykt,  og Zumbaaa ! 

Håper dere har en fiiiin dag :)
Drikk mye, spis sunt, vær glad og TREN ! 

Cath 

Ned 400g siden forrige uke -igjen

Hei og hopp :=)

Idag var det igjen veiedag og jeg har gått ned 400g denne uken også!
Merkelig altså, nøyaktig 400g hver uke i nå 3uker!  
Har nå tilsammen gått ned 15,8kg!

Jeg håper på -som jeg har gjort i en måned nå, å gå ned en HEL kg til neste uke!

Idag har jeg sovet leeeenge, sett 4episoder cæsar på tv2Sumo og drukket en iskaffeNokashake :)
Nå skal jeg begynne å rydde og vaske stua og kjøkkenet, så kansje det blir bilder i kveld fra vår nye sofa/stue :)

SOL er det også ute, så vi må nok ut å gå en liten tuuuur :)

HA en nyyydelig LØRDAG :)
 

Mine trenings og matplaner for uke 7 :)

For meg er det superviktig å skrive opp alt jeg skal iløpet av uken slik at jeg husker det,
og ikke blir overrasket over ting jeg burde gjort.

Som leder på min avdeling er dette noe jeg jobber med for å bli god på hver eneste dag :)

Her er min ukeplan

 VELDIG giiira på å gå ned mer enn 200g denne uken :) 
Jeg mååå bare KJØRE pååå med NOKA og sunne middager +masse trening :)
Cath 

Mine FANTASTISKE resultater ved å gå på NOKA dietten :)

Jeg har nå gått på NOKA dietten ett helt år, og er kjempefornøyd :)

Jeg har gått litt opp og ned det siste halvåret, men det handler bare om 2-3kg.
Jeg har nå gått ned nøyaktig 15kg og håper på å gå ned ca.12-17kg til sommeren, vi får se!

På ett år har jeg slanket bort 

-3cm rundt overarmen
-13cm rundt bryst
-12cm under bryst
-14cm rundt den smaleste delen av magen
-15cm rundt den største delen av magen
-14cm rundt rumpa
-9cm rundt lår
-2cm rundt legger

-15kg   og ned 5 hele nivåer på BMI skalaen :) JIPPII

BMI`en din kan du lett sjekke på NOKAdiettens nettside HERSlenger liksågodt med FØR og NÅ bilder
Februar 2011

   
Februar 2012
    

FØR og NÅÅÅÅ
         

Jeg er jo kjempefornøyd, men NÅ håper jeg virkelig at vekta begynner å "rase" igjen !
Har mine to Tyrkiaturer som MOTIVASJON -og daaa må jeg jo bare KJØRE påå :)

Har du noen GODE motivasjon tips til meg ?

Cath 

Onsdagens ROckAndRoll :)

Dagen idag har gått til jobb og så rett på personalmøte :)
Nå sitter jeg her og har sett morgendagens Hotell Cæsar på tv2 sumo.
OI sååå alt for goodt !!

Matdagen

Frokost- NOKA Sjokolade/vaniljeshake
Lunsj- 3 sesamknekkebrød med egg
Mellommåltid- NOKA caramellbar
Middag- Salat og ca en kyllingfilet
+En liten skål frukt med litt vaniljekesam og en halv skje sjokoladesaus :) 
Kvelds- En halv PizzaOriginale  

Nåååå er kvelden allerede her og jeg må legge meg!

I morgen venter tidligvakt, kurs og så rett i klubb! Så jeg trenger ALL den søvn jeg ka få!
Jeg håper DU har hatt en nydelig onsdag, og at du får en gooood natt :) 
Cath

Rett mat + Hard trening = En LYKKELIG kropp :)


Trening:

Som jeg skreiv i forrige innlegg har jeg allerede vært å trent både Corebar og en halv mil på tredemøllen :) Og har forbrent ca.700kcal :) -fornøyd i og med at corebar var en mage/rygg styrketrening og resten jogging.

Matdagen:

Frokost - NOKA sjokolade/vanlije shake

Lunsj- NOKA Caramellbar 

Etter trening -Skyr skogsbær med musli

Middag- Maggie Juicy chicken med salat og litt ris
Kvelds- NOKA sjokolade/vanilje shake 

NOKA produktene kan du få tak i HER 

 
Jeg bliiir så GLAD av trening og god mat :)

NÅ må jeg rydde og vaske litt...utsetter det ALLTID...
Ha en flott mandagskveld videre :)


Cathy

Midsomer murders og avslapping :)

Jaaaaaa det er søndagkveld og vi koooosar våsj :)
Fult kjør hele dagen, og nå var det på tide å slappe av -deilig

Såå nå ser vi en episode av Midsomer Murders og bare kooooser oss
de få timene som er igjen av helgen!

Snart venter en splitter NY ukeTrykk HER for å se større versjon av bildet-har forresten gått ned HELE 200g denne uken..HAHA
Må nok bli flinkere med NOKA dietten jaaaaa...

Håååååper på SYKT gode resultater neste fredag :)
 
Cath 

Personlig REKORD på forbrente kcal

Jaaaaa idag var vi igjen på dobbeltime på treningssenteret!!
Var sååå sliten etter jobb, men jeg rett og slett MÅTTE på trening :)

VI var på Step/styrke som er en time med både trening med vekter, og kondisjonstrening på step! En sang med hver -annenhver gang!
Og en forbrenner MANGE kcal av en slik kombinasjonstime :)
Etterpå var det tid for ZUMBA :)


Jeg forbrant FANTASTISKE 1800kcal på de to timene
-og det er absolutt personlig rekord !

Etter trening handlet vi inn mat til helga og middag..sååå sulten!!

Frokost - NOKA sjokolade/vaniljeshake

Lunsj- NOKA caramellbar

Mat før trening- 2/3 NOKA caramellbar

Mat etter trening - En halv banan og en Skyr skogsbær med musli

Middag- Kyllingfilet, salat og råstekte poteter

 

I kveld skal jeg spise litt yoghurtnøtter med GOOOD samvittighet!
Jeg skal også prøve ut den nye ruglete sørlandschipsen med havsalt :) JIPPI

 

Nå har vi fyrt i ovnen, Steven har skrudd sammen vårt nye tvbord,
og vi koooooooser oss sammen i den nye sofaen :) Livet er hææærlig :)


Smiiinkefrii etter tidenes lengste dysj :p hehe

NYT fredagskvelden og ha en faaaantastisk flott helg


 

hits